Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenótos-sajtos batyu recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:

• - 1 leveles tészta
• - 50 dkg spenót (lehet mirelit is)
• - 1 mozzarella sajt (vagy 15-20 dkg trappista)
• - vaj, só, bors, szerecsendió
• - egy tojás

Elkészítés:
A tésztát felengedés után vékonyra kinyújtjuk, négyzetekké vágjuk. A spenótot vajon a fűszerekkel megpároljuk. Belekeverjük a kockára vágott mozzarellát vagy a reszelt (kockára vágott) trappistát. A tésztadarabokra egy kanálnyit helyezünk, batyuvá formázzuk, megkenjük tojással, és előmelegített sütőben körülbelül 25 percig sütjük. A tepsit kenjük ki zsiradékkal vagy béleljük ki sütőpapírral. Önállóan is fogyasztható, de ha valamilyen szószt kínálunk mellék, még finomabb.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kuksi túrós batyuja » Sonkás palacsintabatyu » Sonkás vagy gombás batyu » Zöldséges rétesbatyu
» Őzbatyu » Virsli batyuban » Pizzás mini batyuk » Batyuban sült halfilé
» Barackos batyu pudinggal » Sajtkrémes-szalonnás batyu » Spenótos batyu » Apa almás batyuja
» Sajtos batyus csirke » Fantázia batyu » Sonkás batyuk » Csirkés -Gombás batyu


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.