Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Stefánia vagdalt gazdagon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darált sertés hús
7 dkg bacon
1 szikkadt zsemle
3 tojás
20 dkg borsó
1 csokor petrezselyem
só,bors
pirospaprika

Elkészítés:
A zsemlét hideg vízbe áztatjuk.
2 tojást keményre főzünk.
A petrezselymet apróra vágjuk,a hagymát felkockázzuk.
A húst összegyúrjuk a hagymával,petrezselyemmel,1 nyers tojással,kinyomkodott zsemlével,sóval,borssal,pirospaprikával,majd belekeverjük a borsót(lehet fagyos is).
A masszát téglalap alakúra formázzuk.A tojásokat a közepére helyezzük.Ráhajtjuk a széleket,majd a húsmasszát vizes kézzel ovális cipóvá formázzuk.Egy jénai tálba helyezzük,s tetejét beborítjuk a szalonnaszeletekkel.Melléöntünk 2 evk. vizet,s betoljuk a sütőbe.
200 fokon kb.1 óra.


A receptet beküldte: mongi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májvagdalt » Rakott csirkemell gazdagon » Nokedlis hús gazdagon » Gombás vagdalt
» Különleges vagdalthús » Csirkemell vagdalt » Céklás vagdalt » Tejszínes csirke gazdagon
» Csirkecomb gazdagon töltve » Csórós csirke, gazdagon » Kinaikel saláta gazdagon » Stefánia
» Vagdalt » Bulgur leves gazdagon » Tojássaláta gazdagon » Stefánia vagdalt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.