Tutireceptek.hu fejléc

Stefánia vagdalt gazdagon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darált sertés hús
7 dkg bacon
1 szikkadt zsemle
3 tojás
20 dkg borsó
1 csokor petrezselyem
só,bors
pirospaprika

Elkészítés:
A zsemlét hideg vízbe áztatjuk.
2 tojást keményre főzünk.
A petrezselymet apróra vágjuk,a hagymát felkockázzuk.
A húst összegyúrjuk a hagymával,petrezselyemmel,1 nyers tojással,kinyomkodott zsemlével,sóval,borssal,pirospaprikával,majd belekeverjük a borsót(lehet fagyos is).
A masszát téglalap alakúra formázzuk.A tojásokat a közepére helyezzük.Ráhajtjuk a széleket,majd a húsmasszát vizes kézzel ovális cipóvá formázzuk.Egy jénai tálba helyezzük,s tetejét beborítjuk a szalonnaszeletekkel.Melléöntünk 2 evk. vizet,s betoljuk a sütőbe.
200 fokon kb.1 óra.


A receptet beküldte: mongi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes püré leves gazdagon » Cukkinins vagdalt » Rakott vagdalt » Bulgur leves gazdagon
» Vagdalt -hal- hús egyben » Csórós csirke, gazdagon » Tejfölös tészta gazdagon » Tojásos burgonya gazdagon
» Rakott burgonya gazdagon » Gomba gazdagon » "Fázós" vagdalt hús » Sült tészta gazdagon
» Nokedlis hús gazdagon » Burgonyasaláta gazdagon » Fasírozott vagdalthúsból » Almás vagdalthús.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.