Tutireceptek.hu fejléc

"Fázós" vagdalt hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg. darált hús
3 db. főtt burgonya
2 kanál reszelt vöröshagyma
1 db. tojás

bors
paprikalekvár
1 kanál olaj
20 dkg. füstölt szalonna(bacon)

Elkészítés:
A húst összegyúrjuk az áttört burgonyával, a tojással, a hagymával és a többi fűszerrel. Kisebb húspogácsákat formálunk belőle, és mindegyiket egy-egy szalonnaszeletbe göngyöljük. Fogvájóval megtűzzük a göngyölegeket, és kiolajozott, tűzálló tálba fektetjük, sütőben ropogósra sütjük. Hidegen, melegen salátával kínáljuk, és jó étvággyal megesszük. :)


A receptet beküldte: Csenge(ttyű)


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Busavagdalt » Fasírozott vagdalthúsból » Gyöngyölt vagdalthús » Májvagdalt
» Almás vagdalthús. » Almás csirkevagdalt » Gombás vagdalt másképp » Görög vagdalt
» Csirkemell vagdalt » Gombás csirkevagdalt » Orsi vagdalt » Cukkinins vagdalt
» Halvagdalt » Gombavagdalt » Tésztában sült vagdalt » Különleges vagdalt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.