Tutireceptek.hu fejléc

Sült disznókaraj ananász karikákkal. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet karaj
12 szál zöldhagyma
6 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál bors

1dl olaj
2-3 dl víz
6 db ananász karika
6 db cseresznyepaprika

Elkészítés:
Sózzuk meg a karajt tegyük egy serpenyőbe és mind két oldalát hirtelen piritsuk meg, Rakjuk át tepsibe, amibe előzőleg a zöldhagymát és a fokhagymát alulra helyeztünk,borozzuk öntsünk rá vizet,
fedjük le fóliával 35-4o percig süssük.
Adjunk még vizet a szafthoz forraljuk fel és az ananász karikákat csak melegitsük megbenne.

Tegyünk egy szelet karajt a nagytálra és utánna egy szelet ananászt és tovább mig el nem fogy igy rakjuk végig, egy-egy szem cseresznyepaprikákat az ananász közepére Aki nem szereti az erőset akkor édesanna pépet ajánlok a közepébe.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos tiramisu » Ananászos-sonkás lencsetál » Sült ananász » 10 perces ananászleves
» Ananászos tortácskák » Ananászos Pulykamell » Ananászturmix » Ananászos rakott csirke
» Ananászos kókuszos muffin » Ananászos tál » Ananászkarika bortésztában » Ananászos répatorta
» Epres-ananászos charlotte » Ananászos kukorica saláta » Ananászos csirke/pulyka » Ananászos túrótorta II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.