Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szárnyas raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 deka aprólék, 15-20 deka zöldség, 4 deka zsír, 4 deka liszt.

Elkészítés:
1 csirke-, vagy kacsaaprólékot feldarabolunk s 15-20 deka vegyes leveszöldséggel négy deka zsíron lepirítjuk s a tetejét meghintjük egy evőkanálnyi liszttel és finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Aztán egy és fél liter vízzel feleresztjük és lassú forrással addig főzzük, amíg az aprólék megpuhul. Egy kis sóval és törött borssal ízesítjük.


A receptet beküldte: ajren

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Currys szárnyasleves » Lestyános csirkeraguleves. » Raguleves csiperkegombával » Kapros csirkeraguleves
» Egzotikus szárnyassaláta » Tárkonyos raguleves » Szárnyasgaluska leves » Alföldi pulykaraguleves
» Banános-szárnyas rizottó » Savanyú uborkás raguleves » Szárnyasragu leves » Raguleves ( 4 személyre)
» Tárkonyos pulykaraguleves » Dermesztett szárnyassaláta » Csirkeszárnyas egytál » Kapros pulykaraguleves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.