Tutireceptek.hu fejléc

Szárnyas raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 deka aprólék, 15-20 deka zöldség, 4 deka zsír, 4 deka liszt.

Elkészítés:
1 csirke-, vagy kacsaaprólékot feldarabolunk s 15-20 deka vegyes leveszöldséggel négy deka zsíron lepirítjuk s a tetejét meghintjük egy evőkanálnyi liszttel és finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Aztán egy és fél liter vízzel feleresztjük és lassú forrással addig főzzük, amíg az aprólék megpuhul. Egy kis sóval és törött borssal ízesítjük.


A receptet beküldte: ajren

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás szárnyas » Szárnyasgaluska leves » Patiszonos szárnyasragu » Szárnyas hússaláta
» Tavaszi raguleves » Lestyános csirkeraguleves. » Alföldi pulykaraguleves » Tejszínes raguleves
» Tárkonyos raguleves diétás » Kapros csirkeraguleves » Csirkeszárnyas egytál » Bundás szárnyasfalatka
» Banános-szárnyas rizottó » Erdélyi raguleves » Szárnyas koktél » Vadraguleves cipóban


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.