Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bundás szárnyasfalatka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 filézett csirkemell vagy fél kg pulykamell
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 tojás
liszt

bors
kínai ötfűszer-keverék

Elkészítés:
A csirke- illetve pulykamellet diónyi darabokra vágod. Felaprózod a vöröshagymát és a fokhagymát, összekevered a hússal, sózod, borsozod, fűszerezed, és állni hagyod egy kicsit (legjobb pár órával főzés előtt megejteni ezt a műveletet). A tojásokból, lisztből és vízből sűrű palacsintatésztát keversz, majd a húsra öntöd, hogy pont ellepje. Olajat forrósítasz egy serpenyőben, egy kanállal kiemeled a tésztával bevont húsdarabokat, és az olajba csúsztatod. Aranybarnára sütöd a falatka mindkét oldalát.

Tanácsok:
Salátával, rizzsel nagyon finom.


A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bazsalikomos bundáshús » Bundás alma » Bundás csirkecombok » Sajtos-bundás pulykamell
» Bundás kenyér gazdagon » Bundás bounty » Sajtos-bundás hús » Sajtkrémes bundáskenyér
» Töltött "bundás" tojás » Bundás virsli » Káposztabundás hús » Sonkás sajtos bundáskenyér
» Töltött bundáskenyér » Bundás karalábé » Bundás zsemle cukrosan » Bundás kenyér zsír nélkül


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.