Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szegények eledele recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
3-4 db zsömle vagy 4-5 szelet félbarna kenyér
2-3 dkg reszelt sajt (bármilyen)
1 tojás
1 dl tej
1 csomag petrezselyem
1 szál zellerzöldje

ízlés szerint bors
zsemlemorzsa

A sütéshez: olaj vagy zsír

Elkészítés:
A zsömléket vagy kenyérszeleteket a tejben beáztatjuk, majd a tojást, apróra vágott petrezselymet és zellerzöldet (ki is hagyható, reszelt sajtot (ez is elhagyható), sót és ízlés szerinti borsot jól összedolgozzuk, fasírt formájú darabokat készítünk.
Zsemlemorzsában megforgatjuk és forró olajban vagy zsírban mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Tanácsok:
Főzelékek feltétjeként vagy akár magában is finom és laktató.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Keszkenő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Inkák ősi eledele » Szegények kalácsa » Fasírt lencséből » Vega töltött burgonya
» Bundázott sült hagyma » Túróval rakott krumpli » Vegetáriánus vegyes saláta » Fokhagymás padlizsán bartá
» Kukoricapuffancs » Spagetti mustármártással » Vegyes gyümölcskrémleves » Gombapuffancs
» Sajtfasírt » Finom krumplis egytál » Lazacos előétel » Padlizsánkrém majonézzel


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.