Tutireceptek.hu fejléc

Székelykáposzta light recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
25 dkg sovány sertés comb
50 dkg savanyú káposzta
1 nagy fej hagyma
1 evőkanál olaj (legjobb ha oliva olaj)

őrölt fekete bors
őrölt kömény
pirospaprika

Elkészítés:
Az egy evőkanál olajon megpirítom az apró kockára vágott hagymát.
Tűzről levéve hozzáadom a pirospaprikát, a kockára vágott húst, felöntöm vízzel, ízlés szerint használom a borsot, köményt, sót.
Mikor félig puhára főtt a húst hozzáadom a savanyú káposztát.
Lefedve, többször megkeverve és a vizet pótolva puhára főzöm.

Tanácsok:
Teflon edényt használtam, hogy minél kevesebb olajra legyen szükség.
A hagymát folyamatosan kevertem, nehogy megégjen.
A pirospaprika és hús hozzáadása után gyorsan felöntöttem vízzel, amit többször pótoltam.
A kalória-, szénhidrát-, és zsírtartalom erre az adagra vonatkozik.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 635 kcal
Szénhidráttartalom: 30,25 gramm
Zsírtartalom: 45,95 gramm

A receptet beküldte: Mrs.Bond


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Melon Delight » Székelykáposzta » Light Strawberry » Székelykáposzta Update1
» Erdélyi székelykáposzta » "Light" chili con carne » Palacsinta light » Light almamártás
» Light madártej » Székelykáposzta mifelénk » Gofri light » Kelkáposztakrémleves light
» Joghurt torta light » Light Red » Moonlight » Summer Light


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.