Tutireceptek.hu fejléc

Székelykáposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
pirospaprika, savanyú káposzta, tejföl, oldalas, füstölt kolozsvári szalonna, hagyma, ételízesítő, babérlevél, tejföl

Elkészítés:
Zsírban vagy olajban a hagymát üvegesre pároljuk és pirospaprikát keverünk hozzá. Az oldalast feldaraboljuk és a hagymához adjuk, megsózzuk, vizet öntünk rá és körülbelül egy órát pároljuk. Egy másik lábasban kevés vízzel megpároljuk a káposztát, majd összekeverjük a megpuhult hússal, tejfölt adunk hozzá és még pár percig főzzük.


A receptet beküldte: andland

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Székelykáposzta light » Székelykáposzta gerslivel » Székelykáposzta diétásan » Diétás székelykáposzta
» Erdélyi székelykáposzta » Székelykáposzta mifelénk » Székelykáposzta Update1 » Bográcsos székelykáposzta
» Székelykáposzta másképp » Karfiolos puffancs » Rác csirkecomb » Rakott krumpli tejszínnel
» Zsemlemorzsás betyárgombóc » Sajttekercs (Nóri féle) » Elzászi pulykapecsenye » Szezámmagos mézes csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.