Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Színes borsos báránysült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb
1 dl száraz fehérbor
3 evőkanál citromlé
8 evőkanál olívaolaj
2 kávéskanál színes bors(törött)
kevés friss oregáno
kevés frisskakukkfű


Elkészítés:
A combot 3-4 cm-es,kockára vágjuk,és egy mélyebb tálba tesszük.Ráöntjük az olívaolajat a bort a citromlét ,majd sóval,borssal ,a kakukkfűvel, és az oregánóval alaposan összekeverjük.
Az egészet letakarjuk és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni.
Sütés előtt a pácléből kiszedjük a húskockákat és adagonként fapálcikára tűzzük.Forró grillserpenyőbe téve minden oldalát pirosra sütjük.
Sült zöldségekkel vagy friss salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cseh borsos sertésszelet » Zöldborsós csirkemell » Tejszínes sonkatekercs » Tejszínes hagymaleves 2.
» Tejszínes mákos palacsinta » Tejfölös-tejszínes piskóta » Színes virslis tészta » Fetás-tejszínes pulykamell
» Tejszínes, epres fánk » Májas borsós pite » Tejszínes mézes minikrémes » Csokis tejszínes sütemény
» Tejszínes körteleves » Csirkemájas zöldborsós hús » Boros, fűszeres báránysült » Tejszínes süllő


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.