Tutireceptek.hu fejléc

Borsos szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 marhafelsál szelet
olaj vagy zsír
1 kis fej vöröshagyma

bors

Elkészítés:
Megpirítjuk a kockákra vágott hagymát a zsiradékon, megforgatjuk rajta a kivert hússzeleteket, mindkét oldalukat megpirítjuk, annyi vízzel öntjük fel, hogy félig ellepje és fedő alatt puhára pároljuk.. Ekkor megsózzuk és alaposan megborsozzuk és még főzzük egy keveset. Rövid lére pároljuk.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos csokis szelet » Pesti szelet » Kakaós-túrós szelet » Zöldborsós-mandulás rizs
» Kekszes, tejfölös szelet » Viktória szelet » Zserbó szelet másképp » Csokidarabkás bociszelet
» Sárgabarackos szelet » Sportszelet /saját recept/ » KGST-szelet » Őszibarackos túrós szelet
» Alufóliás halszelet » Paleo citromos szelet » Zöldborsós pulykaraguleves » Rántott tojásszeletek


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.