Tutireceptek.hu fejléc

Borsos szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 marhafelsál szelet
olaj vagy zsír
1 kis fej vöröshagyma

bors

Elkészítés:
Megpirítjuk a kockákra vágott hagymát a zsiradékon, megforgatjuk rajta a kivert hússzeleteket, mindkét oldalukat megpirítjuk, annyi vízzel öntjük fel, hogy félig ellepje és fedő alatt puhára pároljuk.. Ekkor megsózzuk és alaposan megborsozzuk és még főzzük egy keveset. Rövid lére pároljuk.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Raffaelo / Ferreró szelet » Rumos sport szelet » Raffaello szeletek » Citromos rántott szelet
» Pikáns, szeletben sült hús » Rántott káposztaszeletek » Pikáns hússzelet » Tejkrém szelet
» Balatonszelet » Kekszes-túrós szelet » A jól bevált üdítős szelet » Betyáros rántott szelet
» Csokis-diós szelet » Gesztenyés diós szelet » Boros hússzeletek » Holland fincsi szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.