Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Színes zöldségtál recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
4 csikemellfilé,
3 dkg vaj,
38 dkg zsenge sárgarépa,
2 zsenge karalábé (kb. 30 dkg),
1 csomó hónapos retek,
1 kis kígyóuborka vagy salátauborka,
1 csomó újhagyma

Elkészítés:
A megmosott, megtörölt csirkemellfiléket a serpenyőben felhevített olajon erőteljesen megpirítjuk, majd fedő alatt 15 percig pároljukl. A serpenyőből kivéve sóval, borssal meghintjük.
A sárgarépát, karalábét, retket és uborkát külön-külön durvára lereszeljük vagy legyaluljuk. Az újhagymát vagy a pórét vékonyan felkarikázzuk. A csirkemellfiléket vékonyan felszeleteljük. Az előkészített zöldségeket és a felszeletelt húst nagyobb tálon mutatósan elrendezzük, végül kevés öntettel meglocsoljuk. A maradék öntetet külön kínáljuk. Kenyérrel vagy pirítóssal fogyasztjuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes sajtos karaj » Tejszínes spárgás hal » Színes tésztasaláta » Tejszínes zöldborsóleves
» Tejszínes krumpli » Tejszínes citromfagylalt » Tejszínes eperkrém-leves » Tejszínes pogácsa 2.
» Tejszínes kapormártás » Színes csirkés tészta » Rakott zöldségtál » Színes kókusztekercs
» Tejszínes mustáros karaj » Cukkinis-tejszínes gnocchi » Tejfölös-tejszínes piskóta » Színes lecsó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.