Tutireceptek.hu fejléc

Szójaragu recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1/2 zacskó szójakocka
20 dkg gomba
20 dkg borsó
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1/2 csokor petrezselyem
0,5 dl száraz fehérbor
ételízesítő
olaj
majoranna

Elkészítés:
A szójakockát a tasakon előírt módon beáztatjuk. Üvegesre pároljuk az apró kockára vágott hagymát és hozzáadjuk a felszeletelt gombát és fokhagymát. Két-három percig együtt pároljuk, majd levével együtt hozzáöntjük a szójakockát és a zöldborsót. Ételízesítővel, majorannával ízesítjük. Felöntjük a borral (és ha kell még annyi vízzel, hogy ellepje)Puhára pároljuk és a végén megszórjuk az összevagdalt petrezselyemmel.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszi almás-gombás rizottó » Banángyertya » Brokkoli bulgurral » Sajtkrokett
» Lilahagymás-almás sült cékla » Legényfogó káposztaleves » Májkrémmel töltött krumpli » Vega töltött burgonya
» Töltött paprika hús nélkül » Bundázott camambert áfonyával » Bundázott sült hagyma » Zöldséges "fasírt"
» Kukoricás-almás tofu » Sajtos-túrós zöldbab » Sajtfasírt » Hagymás mozzarellás tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.