Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos borjúragu leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg borjúcomb
2 sárgarépa
2 fehérrépa
2 zellergumó
1 közepes fej hagyma
friss tárkonylevél
1 dl tej
egy csapott kanál liszt
1 dl tejszin
só izlés szerint,kevés citromlé

Elkészítés:
A borjúcombot megtisztitjuk,felkockázzuk,majd másfél liter vizben feltesszük főni.A zöldségeket megtisztitjuk,kockára vágjuk,majd a levesbe tesszük,amikor a viz felrorrt.Hozza adjuk a egészben hagyott hagymát,egy csipetnyi sót,és a finomra vágott tárkonyt.ha minden puhára főtt,bele tesszük a tejjel és tejszinnel elkevert lisztet.Sóval ,citromlével izesitjüktetejét meghintjük gazdagon vágott petreszelyemmel, és azonnal tálalhatjuk.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi paradicsomleves » Kapros uborkaleves » Póréhagyma levesem » Őszibarack krémleves
» Tejfölös kolbászleves » Bakonyi pacalleves » Könnyű kukorica leves » Pulykaaprólék leves
» Parasztos leves » Sonkás-gombócos leves » Palóc leves másképpen » Fokhagyma-krém-leves
» Fogyis káposztaleves » Laskagomba leves » Bableves füstölt csülökkel » Sárgadinnye krémleves I.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.