Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos-mogyorós csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

# 10 db csirkecomb felső
# 20 dkg csiperkegomba
# 10 dkg törökmogyoró (hántolt)
# 5-6 szál újhagyma
# kevés olaj
# 1 evőkanál tárkony
# 1 teáskanál mustár
# kevés törött bors és gyömbér
# 3 dl tejszín
# 1 db tyúkhúsleves kocka
# 3 teáskanál liszt
# só

Elkészítés:
A karikákra vágott újhagymát, a törökmogyorót és a felszeletelt gombát a fűszerekkel megszórva dinsztelem. Felöntöm kevés vízzel és kb. 1 dl tejszínnel. Belekeverem a mustárt és a tyúkhúsleves kockát, majd a bőrétől megfosztott csirkecombokat. Felöntöm annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Kis lángon fedő alatt főzöm 40-60 percig. Ha puhára főtt, a maradék 2 dl tejszínnel és a liszttel behabarom.

Tanácsok:
Megjegyzés:
A mogyorótól ne ijedjetek meg. Puhára fő, és kellemesen alkalmazkodik az íze a szószhoz.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős csirke kfc-módra » Hagymás-dinnyés csirke » Paplanos csirkemell » Kínai gombás csirkeleves
» Édes mézes csirke » "lábatlan csirke" » Viséi csirke (belga) » Tojás csirkék
» Hagymás-diós csirke » Kapros csirke » varga féle csirke » Tejben sült csirkecomb
» Tepsis sajtos csirkemell » Rakott csirkemell » Csirkés-gombás fussili » Hawaii csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.