Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölben gőzölgő citromfüves párolt csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,2 kg csirke,
4 dl tejfol,
1 csomopetrezselyem,
citromfű,
so.

Elkészítés:
A
feldarabolt, jol megmosott csirket megsozzuk, kb. 15-20 percet allni
hagyjuk, hogy a so jol es egyenletesen felszivodjon. Egy megfelelonagysagu
edenybe beletesszuk a fele mennyisegu csirket, megszorjuk citromfuvel es
raontjuk a suru tejfol felet.Ezt a retegezest meg egyszer megismeteljuk ugy,
hogy az etel tetejere tejfol keruljon. Lefedve, kozepes homersekletu sutobe
toljuk. Megkeverni nem szabad, csak idonkent az edenyt
kisse razogassuk meg.20 40-50 perc alatt elkeszul, utana a csirket talra
szedjuk, aprora vagott zoldpetrezselyemmel megszorjuk es parolt rizst vagy
vajban forgatott, fott ujburgonyat kinalunk hozza.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Aramis39


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Korzikai csirkemell » Csípős csirke nyárson » Csirkecomb kertészné módra » Különleges sült csirke
» Káposztás csirke » Sörben sült csirkecomb 2 » Joghurtos csirkeszárnyak » Csirkecombok "Toros"-módra
» Fokhagymás csirkecombok » Ananászos csirkemellfilé » Brokkolis-karfiolos csirke » Olaszos csirkemell
» Csirke besamelben » Baconos csirkemell » Ananászos-curry-s csirke » Tárkonyos csirkebecsinált


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.