Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös kolbászleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg füstölt kolbász
10 dkg debreceni
10 dkg füstölt szalonna
1 fej hagyma
3 db burgonya
1 evőkanál pirospaprika
1 szál zeller zöld
1 késhegynyi őrölt bors
5 evőkanál tarhonya
1 poharas tejföl


Elkészítés:
A szalonnát csíkokra vágjuk, megsütjük, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, megdinszteljük, végül a tarhonyával kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát, felengedjük vízzel, beletesszük a zeller zöldet, a karikára vágott kétféle kolbászt, sózzuk, borsozzuk, s amikor a tarhonya megfőtt, elkeverjük a tejföllel.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-sajtos kelbimbó » Galyasági gomba tejfölösen » Tejfölös csirkecombok » Tejfölös pontyszeletek
» Pudingos-tejfölös süti » Vajas-tejfölös csirkeragu » Tejfölös-pudingos süti » Tejfölös túró
» Tejfölös mustáros pecsenye » Pizza tejfölösen » Tejfölös nokedli » Tejfölös-pudingos sütemény
» Tejfölös karfiolleves » Diós, tejfölös szelet » Tejfölös pogácsa » Tejfölös-paprikás cukkini


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.