Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös kolbászleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg füstölt kolbász
10 dkg debreceni
10 dkg füstölt szalonna
1 fej hagyma
3 db burgonya
1 evőkanál pirospaprika
1 szál zeller zöld
1 késhegynyi őrölt bors
5 evőkanál tarhonya
1 poharas tejföl


Elkészítés:
A szalonnát csíkokra vágjuk, megsütjük, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, megdinszteljük, végül a tarhonyával kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát, felengedjük vízzel, beletesszük a zeller zöldet, a karikára vágott kétféle kolbászt, sózzuk, borsozzuk, s amikor a tarhonya megfőtt, elkeverjük a tejföllel.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-pudingos sütemény » Kolbászleves 1. » Tejfölös-sajtos kelbimbó » Tejfölös lecsós burgonya
» Juhtúrós-tejfölös burgonya » Tejfölös tepsis hús » Tejfölös lepény » Tejfölös husi
» Sajtos-tejfölös hús » Tejfölös gombaleves » Tejfölös karaj » Sajtos-tejfölös galuska
» Sajtos, tejfölös pogácsa » Tejfölöskarfiol galuskával » Tejfölös zöldség » Tejfölös-tejszínes piskóta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.