Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös pikáns csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

4. egész csirkecomb,
5 dkg vaj,
1 pohár tejföl,
2 evőkanál mustár,
só,
grill-fűszerkeverék,
majoranna,
10 dkg reszelt sajt.

Elkészítés:

A csirkecombokat kettévágjuk, majd sóval,grillfűszerrel és majoranna keverékével bedörzsöljük, 1 órát pihentetjük. Ezután egy hőálló üvegedényt (jénai) kivajazunk , belehelyezzük a combokat és leöntjük 2 evőkanál mustárral elkevert tejföllel. A Jénait lefedjük, előmelegített sütőbe tesszük, és a combokat közepes lángon kb. 40 percig sütjük. Félidőben a húsokat megforditjuk a tejfölös lében. A 40 perc leteltével az edény fedelét (vagy a fóliát) levesszük , reszelt sajttal meghintjük a combokat és teljes lángon - amíg a sajt barnulni kezd - készre pirítjuk. Piriburival , rizzsel tálaljuk


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös diós kevert » Kedvenc csirkecombom » Borsos csirkecomb » Pikáns sült bab
» Szarvasszelet tejfölösen » Pikáns húsgombóc leves » Csirkecomb almaszósszal » Tejfölös mézes
» Tejfölös Baconos tészta » Tejfölös gombapaprikás » Naranccsal sült csirkecomb » Mézes-narancsos csirkecomb
» Tejfölös lecsó » Erdőszéli pikáns tarja » Tejfölös ponty » Tejfölös nyúlpörkölt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.