Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös rakott csirke recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 db csirkemell-filé,
5 dl tejföl,
1 kg burgonya, (nekem nem kellett ennnyi
3 fej vöröshagyma, (közepes fej)
30 dkg gomba,
bors,
majoránna,
1 db zöldpaprika,
1 db paradicsom,
20 dkg reszelt sajt,
vaj,
só.

Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítom, megmosom, felszeletelem, és egy kivajazott tepsibe teszem. Ráteszem a felszeletelt a csirkehúst,
sóval, majoránnával megszórom.
Az egészet leöntöm 3dl tejföllel és összekeverem. Fólia alatt 50 percig párolom a sütőben.
A fóliát levéve hozzáadom a maradék tejfölben
elkevert sajtot, és még forró sütőben 10 percig pirítom.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Különleges sült csirke » Mézes rakott » Tejfölös-szilvás lepény » Rakott karfiol (update 1)
» Répás rakottkrumpli » Mélysütött mandulás csirke » Narancsos csirkecombok » Rácz csirke
» Tavaszi rakott kel » Csirkecombok "Toros"-módra » Részeges csirke » Csirkemájas tál
» Csirke gombával töltve » Borzas csirkecomb » Chilis-csokis csirke » Tom csirkelevese


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.