Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tenkes szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj
5dkg csirkemáj
5dkg gomba
5dkg sonka
1 kis fej hagyma
1 evőkanál zsir
1 csomó zöldpetrezselyem
só őrölt bors
liszt, tojás és zsemlemorzsa,olaj

Elkészítés:
A karajt kicsontozzuk,és vékonyra kiverjük. A gombát,májat, sonkát apró kockára vágjuk. A vöröshagymát lereszeljük.A zsiron megpiritjuk a vöröshagymát, a májat, a gombát és a sonkát.Sóval, borssal izesitjük, és apróra vagdalt zöldpetrezselymet adunk hozzá. Ezt a tölteléket rákenjük a hússzeletekre, és feltekerjük, vagy félbehajtjuk. Hústűvel összeszúrjuk, hogy ne essen szét. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Nem túl forró olajban, mindkét oldalát pirosra sütjük.

Tanácsok:
A hústekercseket felszeletelve, sült burgonyával, párolt csemegekukoricával és ecetes hagymasalátával kináljuk.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás-mákos szelet » Tejszínes szelet » Őszibarackos sertésszelet » Edus - Diplomata szelet
» Citromos bárányszelet » Parajszelet » Fokhagymás sertésszelet » Színes szelet
» Barackos szelet » Smunciszelet » Sakk-matt szelet » Balázs szelet
» Kassai szelet » Mentás csokoládészelet » Joghurtos szelet » Epres vaníliaszelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.