Tutireceptek.hu fejléc

Tepsis chilis bab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
1 doboz kukorica konzerv
1 doboz vörösbab konzerv
1 nagy hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 nagy kaliforniai paprika
só,bors,pirospaprika,őrölt kömény, bazsalikom
chili ízlés szerint
Öntethez:
2 dl főzőtejszín
1 dl paradicsomlé
1 kk liszt
só, bors, bazsalikom, chilipor
tetejére reszelt sajt

Elkészítés:
A nyers darált húst elkeverjük az aprított hagymával, fokhagymával, babbal, kukoricával, kockára vágott paprikával és az összes fűszerrel, amiket ízlés szerint adagolunk hozzá.
Ezt a keveréket egy kiolajozott hőálló tálba lazán, lenyomkodás nélkül beleterítjük.
Az öntethez valókból keveréket készítünk, majd leöntjük vele a húsos masszát,ami szépen körülöleli majd a husinkat.
Az egész tetejére reszelt sajtot szórunk és középmeleg sütőben 40 perc alatt pirosra, illatosra sütjük.
Én tálaláskor tejföllel locsolom meg és plusz még őrölt chilit szórok rá!

Tanácsok:
Ha a pasidnál be akarsz vágódni, ezt készítsd el!
Ha még egy hideg sört is kap mellé, tuti te leszel a befutó!

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: kb550 kcal

A receptet beküldte: Timancs


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsiscsirke zöldborsóval » Tepsis pulykamáj » Tepsis karaj » Chilis forralt bor
» Tepsis csülök székelyesen » Tepsis csirkés csusza » Chilis, csokis muffin » Tepsis sült pulykaszárny
» Mediterrán tepsis burgonya » Fűszeres tepsis csirke » Burgonyás-tepsis csirke » Chilis-édesköményes tészta
» Tepsis lángos 2 » Chilis bab Shephard módra » Tepsis rizses csirke » Mexikói chilis csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.