Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Chilis gombás pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéstarja
25 dkg gomba V. kozerv
1 kisebb vöröshagyma
1 EK zsir
1 dl bor
chilipor
őrölbors


Elkészítés:
Egy tűzállóedénybe egymásmellé teszem a befüszerezett hús szeleteket, ráteszem a vékony szeletekre vágott hagymát, és a felszeletelt gombát, az egészet megszorom chiliporral,majd ráöntom a bort,/esetleg a gomba levét vagy 1 dl vizet/ alufoliával letakarom,1 órat közepes lángon
párolom,majd leveszem a fóliát és megpiritom.

Hagymás tört burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás tekercs » Tejfeles gombás húsi » Gombás halfilé » Gombaszószos szelet
» Gombás fasírtpogácsa » Göngyölt gombás karaj: » Borsós-gombás rizottó » Svéd gombasaláta II.
» Sült gombás fánk » Mustáros karajpecsenye » Hamburgi gombasaláta » Gombás burgonyarolád
» Tejszínes gombaszószom » Gombás tortahusi » Rókagombás omlett » Spagetti gombás hússal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.