Tutireceptek.hu fejléc

Chilis gombás pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéstarja
25 dkg gomba V. kozerv
1 kisebb vöröshagyma
1 EK zsir
1 dl bor
chilipor
őrölbors


Elkészítés:
Egy tűzállóedénybe egymásmellé teszem a befüszerezett hús szeleteket, ráteszem a vékony szeletekre vágott hagymát, és a felszeletelt gombát, az egészet megszorom chiliporral,majd ráöntom a bort,/esetleg a gomba levét vagy 1 dl vizet/ alufoliával letakarom,1 órat közepes lángon
párolom,majd leveszem a fóliát és megpiritom.

Hagymás tört burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög aprópecsenye » Gombás libamáj » Gombás cannelloni » Chilis bab Anikó módra
» Gombás, rakott tök » Gombás-májas rakott karaj » Shiitake gombás spagetti » Gyors chilis bab
» Gyalogpecsenye » Májas gombás pite » Gombás-sajtos bukta » Őszi almás-gombás rizottó
» Tolnai sváb pecsenye » Bajor szűzpecsenye » Különleges gombasaláta » Csirkés-gombás fussili


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.