Tutireceptek.hu fejléc

Chilis gombás pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéstarja
25 dkg gomba V. kozerv
1 kisebb vöröshagyma
1 EK zsir
1 dl bor
chilipor
őrölbors


Elkészítés:
Egy tűzállóedénybe egymásmellé teszem a befüszerezett hús szeleteket, ráteszem a vékony szeletekre vágott hagymát, és a felszeletelt gombát, az egészet megszorom chiliporral,majd ráöntom a bort,/esetleg a gomba levét vagy 1 dl vizet/ alufoliával letakarom,1 órat közepes lángon
párolom,majd leveszem a fóliát és megpiritom.

Hagymás tört burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás pecsenye » Tina féle chilis bab » Gombás masni » Gombás szűzérmék
» Fokhagymás-gombás karfiol » Tejfölös aprópecsenye » Gombás szelet sajttal » Galyasági töltött pecsenye
» Gombás-sajtos krumplitál » Gombás csirke » Gombás vagdalt másképp » Radnai pecsenye
» Nyugdijas pecsenye » Gombás rizs 2 » Gombás rizottó (Nők lapja) » Lengyel gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.