Tutireceptek.hu fejléc

Chilis gombás pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéstarja
25 dkg gomba V. kozerv
1 kisebb vöröshagyma
1 EK zsir
1 dl bor
chilipor
őrölbors


Elkészítés:
Egy tűzállóedénybe egymásmellé teszem a befüszerezett hús szeleteket, ráteszem a vékony szeletekre vágott hagymát, és a felszeletelt gombát, az egészet megszorom chiliporral,majd ráöntom a bort,/esetleg a gomba levét vagy 1 dl vizet/ alufoliával letakarom,1 órat közepes lángon
párolom,majd leveszem a fóliát és megpiritom.

Hagymás tört burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás szarvastokány » Pirított chilis húscsíkok » Zöldséges-gombás töltelék » Rókagombás őzpörkölt
» Chilis csirkemell » Bajor labdapecsenye » Gombás csülök » Csirkés -Gombás batyu
» Böllérpecsenye » Gombás vadkacsaragu » Gombás rakott palacsinta » Gombás rakott kifli
» Kifordított gombás hús » Gombás hagymaleves » Burgonyás pecsenyekrém » Egybensült gombás fasírt


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.