Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tofunézes vegasali recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
kb.5 deka csiperke(konzerv is jó)
5deka fejessali
1paradicsom
1konzerv babcsíra(pl bonduelle,90 g-os)
1paradicsompaprika
fél deci natur joghurt(folyékonyabb fajtából)
1 tk almaecet
10-20g natur tofu
fűszerek ízlés szerint
1 tk búzakorpa vagy zabkorpa

Elkészítés:
a zöldségeket beletesszük valamiféle edénybe,összekeverjük.
a joghurtot az almaecetet és a fűszereket(én szójaszószt,chilit,kurkumát,kaprot,cayenne borsot és egy kis bio vega fűszerkeveréket tettem bele)összekeverjük.a tofut szétnyomkodjuk,hogy túró állagú legyen,és hozzákeverjük a joghurtos öntethez.végül az egész trutymót ráöntjük a salira,és egykis búzakorpával megszórjuk a tetejét.

Tanácsok:
rögtön is meg lehet enni,de célszerű 1-2 órára betenni a hűtőbe,hogy összeérjenek az ízek.


A receptet beküldte: codie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Natúr gyümölcssaláta » Házias Svéd Gombasaláta » Sajtos-sonkás saláta » Sonkás vitamintál
» Fincsi gyümölcssaláta » Hideg tésztasaláta » Diós vegyes saláta » Ananászos kukorica saláta
» Mézes, mustáros saláta » Joghurtos céklasaláta hússal » Finom reteksaláta » Csalamádé
» Karácsonyi gyümölcs saláta » Lilahagyma saláta » ALMA-SÁRGABARACK-DIÓ CHUTNEY » Cézár saláta 1924-Mexikó


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.