Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött burgonya májjal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8(lehetőleg egyforma)burgonya,
30 dkg sertésmáj,
10 dkg vaj,
2 dl tejföl,
só,feketebors.

Elkészítés:
A burgonyákat meghámozzuk,megmossuk,sós vízben
megfőzzük,majd leszürjük,és közepüket kivájjuk.
Ezután a májat megmossuk,és ledaráljuk,sózzuk,
borsozzuk,összekeverjük a kivájt,apróra vágott burgonyával.Végül vajjal kikenünk egy tűzálló
tálat,és a megtültött burgonyákat szorosan egymás mellé tesszük,majd olvasztott vajjal megöntözzük,leöntjük tejföllel,és előmelegítet sötőben kb.15percig sütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött karaj liza módra » Pikáns burgonyapüré » Húsban sült burgonya » Besztercei töltött liba
» Burgonyás-túrós kocka » Padlizsánkrémleves májjal » Gombás rakott burgonya » Töltött sonka
» Burgonyás lángos » Töltött vagdalt » Töltött apró kifli » Joghurt-burgonya
» Sajtos-burgonyás golyók » Tarja burgonyafelfújttal » Rumos-burgonyás palacsinta » Töltött franciakenyér


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.