Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött cékla recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 közepes cékla
10 dkg krémsajt
1 dl majonéz
1 dl tejföl
2 ek.torma
1 evőkanál apróra tört cérnametélt
1 cs.snidling
2 gerezd fokhagyma
só, bors

Elkészítés:
A céklákat kuktában puhára párolom, 2 dl vizet aláöntve. Meghámozom és kivájom a közepét úgy, hogy 1 cm-es fala maradjon.
A metéltet megfőzöm és leszűröm. A majonéz felét elkeverem a tejföl felével, hozzáadom a tormát, a krémsajtot és az apróra vágott céklaforgácsot. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával és a finomra vágott snidling felével fűszerezem, végül a kihűlt tésztát is belekeverem.
A céklákat jól megpúpozva megtöltöm és tálra helyezem. A megmaradt majonézt, snidlinget a tejföllel elkeverem és rálocsolom a tetejére.


A receptet beküldte: andland


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági töltött paprika » Cékla-krumpli-alma » Amerikai töltött csirke » Libás töltött káposzta
» Töltött tök .. » Pudinggal töltött kalács » Töltött csirkecomb » Vecsési töltött hús
» Töltött gomba a mikróból » Töltött parika 90 naposra » Töltött krumpli » Töltött fogoly
» Nyári töltött cukkíni » Túrós töltött karalábé » Töltött csiga másként » Juhtúrós töltött krumpli


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.