Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött cékla recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 közepes cékla
10 dkg krémsajt
1 dl majonéz
1 dl tejföl
2 ek.torma
1 evőkanál apróra tört cérnametélt
1 cs.snidling
2 gerezd fokhagyma
só, bors

Elkészítés:
A céklákat kuktában puhára párolom, 2 dl vizet aláöntve. Meghámozom és kivájom a közepét úgy, hogy 1 cm-es fala maradjon.
A metéltet megfőzöm és leszűröm. A majonéz felét elkeverem a tejföl felével, hozzáadom a tormát, a krémsajtot és az apróra vágott céklaforgácsot. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával és a finomra vágott snidling felével fűszerezem, végül a kihűlt tésztát is belekeverem.
A céklákat jól megpúpozva megtöltöm és tálra helyezem. A megmaradt majonézt, snidlinget a tejföllel elkeverem és rálocsolom a tetejére.


A receptet beküldte: andland


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött palacsintafelfújt » Töltött-sült burgonya » Sajttal töltött körte » Töltött papucs
» Borban sült töltött hús » Töltött krumpli zsemlyével » Céklás heringsaláta » Finom céklakrém
» Rizzsel töltött póréhagyma » Madra töltött káposztája » Csornai töltött paprikás » Töltött alma egyszerűen
» Toledói töltött csirke » Töltött paprika hús nélkül » Töltött kifli másképp » Húsos töltött gomba


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.