Tutireceptek.hu fejléc

Töltött vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darálthús
2 zsemle
2 tojás
2 csomó kapor
10 dkg vaj
zsemlemorzsa, só, bor, olaj a sütéshez

Elkészítés:
A darált húsból, az áztatott zsemléből, a tojásból, a fűszerekből a szokásos módon fasírtot készítünk.
A kaprot apróra vágjuk és a vajjal jól kikeverjük.
A húsmasszából pogácsákat készítünk, mindegyik közepébe teszünk egy darabka kapros vajat és zsemlemorzsába mártva kisütjük.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött cékla » Gombás vagdalt » Töltött lasagnetészta » Töltött nyúlcomb
» Fonott, töltött kalács » Ardói töltött karaj. » Gombával töltött tojás » Baconnal töltött lángos
» Tökös vagdalt » Töltött tojás zöldborsóval » Töltött Sport szelet » Töltött bundáskenyér
» Galyasági töltött tojás » Töltött bundás kenyér » Különleges vagdalthús » Elzászi töltött dagadó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.