Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darálthús
2 zsemle
2 tojás
2 csomó kapor
10 dkg vaj
zsemlemorzsa, só, bor, olaj a sütéshez

Elkészítés:
A darált húsból, az áztatott zsemléből, a tojásból, a fűszerekből a szokásos módon fasírtot készítünk.
A kaprot apróra vágjuk és a vajjal jól kikeverjük.
A húsmasszából pogácsákat készítünk, mindegyik közepébe teszünk egy darabka kapros vajat és zsemlemorzsába mártva kisütjük.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kacsacomb » Bihari Töltött Burgonya » Töltött parika 90 naposra » Ünnepi töltött pulyka
» Töltött Sport szelet » Töltött gombafejek sütve » Töltött krumplifánk » Fincsi töltött padlizsán
» Töltött keksz » Túróval töltött paradicsom » Töltött gömb cukkinik » Péter töltött káposztája
» Falusi töltött zsemle » Csirkemájjal töltött gomba » Almás csirkevagdalt » Töltött sertésborda


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.