Tutireceptek.hu fejléc

Töltött vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darálthús
2 zsemle
2 tojás
2 csomó kapor
10 dkg vaj
zsemlemorzsa, só, bor, olaj a sütéshez

Elkészítés:
A darált húsból, az áztatott zsemléből, a tojásból, a fűszerekből a szokásos módon fasírtot készítünk.
A kaprot apróra vágjuk és a vajjal jól kikeverjük.
A húsmasszából pogácsákat készítünk, mindegyik közepébe teszünk egy darabka kapros vajat és zsemlemorzsába mártva kisütjük.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Besztercei töltött liba » Töltött sült kifli » Csornai töltött paprikás » Májkrémes töltött tojás
» Tojással töltött karalábé » Töltött csirkecomb sajtal » Töltöttgomba » Töltött húsos kifli
» Töltött szőlőlevél » Gombával töltött tök » Töltött rántotta » Velővel töltött csirke
» Sajttal töltött húsgombóc » Töltött fogoly » Kínai töltött kacsa » Töltött tojás húsvétra


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.