Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darálthús
2 zsemle
2 tojás
2 csomó kapor
10 dkg vaj
zsemlemorzsa, só, bor, olaj a sütéshez

Elkészítés:
A darált húsból, az áztatott zsemléből, a tojásból, a fűszerekből a szokásos módon fasírtot készítünk.
A kaprot apróra vágjuk és a vajjal jól kikeverjük.
A húsmasszából pogácsákat készítünk, mindegyik közepébe teszünk egy darabka kapros vajat és zsemlemorzsába mártva kisütjük.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött gömb cukkinik » Töltött padlizsán bundában » Neszmélyi töltött hús » Kapros töltött palacsinta
» Töltött tojás Emyke módra » Tojással töltött húslabdák » Tojással töltött karalábé » Töltött bundás kenyér
» Töltött kifli másképp » Töltött tarja » Bolognai töltött cukkini » Pudinggal töltött kalács
» Libás töltött káposzta » Csirkehússal töltött alma » Gombával töltött uborka » Töltött pizza (calzone)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.