Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi töltött alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
6 db alma
15 dkg darált dió
6 dkg mazsola
2 evőkanál méz
2 evőkanál citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, a magházat karalábévájóval kiszedjük. A citromlével, mazsolával felfőzzük a diót, hagyjuk kihűlni, majd az almákba töltjük. A töltött almákat tűzálló tálba helyezzük egymás mellé és előmelegített sütőben kis lángon megsütjük. Kb. 12-15 perc alatt készen van.

Tanácsok:
Sült húsokhoz, köret mellé kínálhatjuk.


A receptet beküldte: Marcsietta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött lángos » Túróval töltött körte » Töltött karalábé » Töltött cukkíni....
» Sajttal töltött tojás » Drezdai karácsonyi kalács » Töltött ostya II. » Töltött kacsa
» Töltött karaj » Töltött sertéssült » Csirkemájjal töltött cékla » Töltött kacsacomb
» Az én töltöttkáposztám » Töltött alma » Kapros-túrós töltött gomba » Töltött libanyak


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.