Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi töltött alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
6 db alma
15 dkg darált dió
6 dkg mazsola
2 evőkanál méz
2 evőkanál citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, a magházat karalábévájóval kiszedjük. A citromlével, mazsolával felfőzzük a diót, hagyjuk kihűlni, majd az almákba töltjük. A töltött almákat tűzálló tálba helyezzük egymás mellé és előmelegített sütőben kis lángon megsütjük. Kb. 12-15 perc alatt készen van.

Tanácsok:
Sült húsokhoz, köret mellé kínálhatjuk.


A receptet beküldte: Marcsietta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyári töltött káposzta » Töltött ananász » Töltött cékla » Töltött tojás recept
» Karácsonyi diós csirkecomb » Sajttal töltött kiflik » Töltött mézes » Vecsési töltött hús
» Juhtúrós töltött gomba » Galyasági töltött tojás » Hússal töltött cannelloni » Diós töltött káposzta
» Töltött olasz tésztahajók » Fahéjas keksz (karácsonyi) » Szerb töltött paprika » Karácsonyi édesség


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.