Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi töltött alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
6 db alma
15 dkg darált dió
6 dkg mazsola
2 evőkanál méz
2 evőkanál citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, a magházat karalábévájóval kiszedjük. A citromlével, mazsolával felfőzzük a diót, hagyjuk kihűlni, majd az almákba töltjük. A töltött almákat tűzálló tálba helyezzük egymás mellé és előmelegített sütőben kis lángon megsütjük. Kb. 12-15 perc alatt készen van.

Tanácsok:
Sült húsokhoz, köret mellé kínálhatjuk.


A receptet beküldte: Marcsietta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi almapuncs » Töltött májszeletek » Töltött-rántott sajt » Töltött csirke krumplival
» Töltött sült alma » Hússal töltött cannelloni » Libanoni töltött zöldségek » Töltött kínai kel
» Húsvéti töltött burgonya » Sonkával töltött tojás » Ricottával töltött cukkini » Körözöttel töltött paprika
» Gesztenyével töltött fácán » Nyári töltött káposzta » Töltött kelkáposzta » Libamájjal töltött fürj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.