Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi töltött alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
6 db alma
15 dkg darált dió
6 dkg mazsola
2 evőkanál méz
2 evőkanál citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, a magházat karalábévájóval kiszedjük. A citromlével, mazsolával felfőzzük a diót, hagyjuk kihűlni, majd az almákba töltjük. A töltött almákat tűzálló tálba helyezzük egymás mellé és előmelegített sütőben kis lángon megsütjük. Kb. 12-15 perc alatt készen van.

Tanácsok:
Sült húsokhoz, köret mellé kínálhatjuk.


A receptet beküldte: Marcsietta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával töltött sonka » Gombával töltött tök » Töltött bundáskenyér » Csirkemájjal töltött cékla
» Töltött olasz tésztahajók » Besztercei töltött liba » Borsóval töltött karaj » Mustáros töltött pecsenye
» Töltött vaniliás kifli » Töltött párizsi » Juhtúróval töltött pogácsa » Töltött kókuszos sütemény
» Töltött lepény (Olcsó) » Csokis töltött keksz » Töltött csiga » Karácsonyi saláta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.