Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tonhal parmezánnal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
30 dkg hűtött angyalhajtészta
2 ek. vaj
2 gerezd fokhagyma
2,5 dl habtejszín
1 csésze fagyasztott zöldborsó
1/4 tk. só
1 doboz (20 dkg) fehér húsú tonhal, leszűrve
5 dkg reszelt parmezán
bors

Elkészítés:
A tésztát lobogó vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük. A zúzott fokhagymát futtassuk meg a vajon, majd keverjük hozzá az apró darabokra vágott tonhalat. Pirítsuk néhány percig, ezután pedig dolgozzuk hozzá a tejszínt és a zöldborsót. Pároljuk 2-3 percig, majd a tésztát és a sajtot is keverjük hozzá. sóval és borssal ízesítjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Feta -tonhal saláta » Tonhalas szendvics » Tonhal krém » Gyors tonhalas spagetti
» Tonhalsaláta sietősöknek » Tonhalas rizssaláta » Újhagymás tonhal pogácsa » Nyári tonhalkrém
» Tonhalsaláta I. » Tonhalas tésztasaláta 2 » Tonhal sajttal és gombával » Zöldséges tonhal
» Avokados-tonhalas tortilla » Tonhalas szendvicskrém » Olasz tonhalas tészta » Zöldfűszeres tonhalkrém


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.