Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges, tormás hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg cupákos marhahús (pl marhafartő),
1 csomó levesszöldség,
3 fej hagyma,
3-4 szem szegfűszeg,
1 babérlevél,
törött bors,
5 dkg vaj,
5 dkg liszt,
10-12 dkg frissen reszelt torma,
fél liternyi húsleves,
cukor,
só.

Elkészítés:
A húst a tisztított zöldségekkel és két fej hagymával, a babérlevéllel és szegfűszeggel felteszem főni.
Közben elkészítem a tormamártást:
A vajból és a lisztből világos rántást készítek, a húslével felengedem és ebbe teszem a tormát és a harmadik hagymát reszelve.
Borsozom, sózom, cukrozom, felforralom és a felszeletelt főtt húsra öntöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges köles II. » Zöldséges halpüréleves » Zöldséges köles » Zöldséges őzragu
» Friss zöldséges spagetti » Kínai zöldséges tészta » Zöldséges MISOleves » Tejszínes-tormás csirke
» Zöldséges-pulykahúsos pita » Zöldséges gríz » Zöldséges szamosza » Rizses zöldséges egytál
» Tepsis Zöldséges Csirke » Zöldséges haltál » Zöldséges pirított csirke » Zöldséges krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.