Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges, tormás hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg cupákos marhahús (pl marhafartő),
1 csomó levesszöldség,
3 fej hagyma,
3-4 szem szegfűszeg,
1 babérlevél,
törött bors,
5 dkg vaj,
5 dkg liszt,
10-12 dkg frissen reszelt torma,
fél liternyi húsleves,
cukor,
só.

Elkészítés:
A húst a tisztított zöldségekkel és két fej hagymával, a babérlevéllel és szegfűszeggel felteszem főni.
Közben elkészítem a tormamártást:
A vajból és a lisztből világos rántást készítek, a húslével felengedem és ebbe teszem a tormát és a harmadik hagymát reszelve.
Borsozom, sózom, cukrozom, felforralom és a felszeletelt főtt húsra öntöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges zúzaleves » Zöldséges rakott pulyka » Zöldséges csirkecomb » Francia zöldséges lecsó
» Zöldséges lazac 1 » Zöldséges köles » Zöldséges pulyka » Kínai zöldséges tészta
» Zöldséges-húsos nyárs » Túrós-tormás tavaszi sonka » Zöldséges rakottas » Zöldséges marharagu
» Zöldséges-gombás töltelék » Zöldséges túrókrém » Sült-zöldséges padlizsán » Tejszínes-zöldséges tészta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.