Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges, tormás hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg cupákos marhahús (pl marhafartő),
1 csomó levesszöldség,
3 fej hagyma,
3-4 szem szegfűszeg,
1 babérlevél,
törött bors,
5 dkg vaj,
5 dkg liszt,
10-12 dkg frissen reszelt torma,
fél liternyi húsleves,
cukor,
só.

Elkészítés:
A húst a tisztított zöldségekkel és két fej hagymával, a babérlevéllel és szegfűszeggel felteszem főni.
Közben elkészítem a tormamártást:
A vajból és a lisztből világos rántást készítek, a húslével felengedem és ebbe teszem a tormát és a harmadik hagymát reszelve.
Borsozom, sózom, cukrozom, felforralom és a felszeletelt főtt húsra öntöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges kenyér » Zöldséges-tészta » Tormás alma » Zöldségeshús extrákkal
» Zöldséges-húsos ragu » Zöldséges krumpli » Zöldséges "fasírt" » Zöldséges omlett
» Zöldséges rízstorta » Zöldséges nyekenyóka » Zöldséges rizses hús » Zöldséges halpüréleves
» Zöldséges burgonyasaláta » Zöldséges köles II. » Zöldséges rolád » Zöldséges lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.