Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Uborka, paprika télire recept

Kategória:


Hozzávalók:
3-6 centis uborka vagy kicsumázott almapaprika tetszés szerint.Az üveg aljára: pár szem fekete bors, mustármag, koriandert egy pár karika vöröshagyma, kapor és 2 db babérlevél A felöntőléhez: 2 evőkanál cukor, 1 csapott evőkanál só, 3 cl 20 %-os ecet(vagy 10%-os ecetől 6 cl), 1 kiskanál citromsav, fél mokkás kanál borkén, víz.

Elkészítés:
Az előkészített üvegbe belerakjuk a savanyítani valót, majd a felforralt levert ráöntjük, lezárjuk és száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.

Tanácsok:
Az adag csavaros, lapkával lezárható 720 cl üveghez van megadva, ami többszörözhető.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paprikás-kukoricás csirke » Sült paprika virslivel » Vizesuborka télire » Svéd uborka
» Tejfölös uborkasaláta » Paprikás-köményes stangli » Paprikás krumpli » Házi paprikakrém (erős)
» Gombával töltött uborka » Saláta uborka télire » Savanyú uborkás raguleves » Uborkás turmix
» Gombás halpaprikás » Köményes-paprikás sajtkrém » Paprikás cukkinifőzelék » Koktéluborka olajbogyóval


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.