Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás harcsapaprikás recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
70 dkg harcsafilé,
10-10 dkg zöldpaprika és paradicsom,
15 dkg gomba,
2 gerezd fokhagyma,
2 dl tejföl,
5 dkg liszt,
2-3 evőkanál olaj,
1 fej vöröshagyma,
pirospaprika,


Elkészítés:
A halhúst egyforma nagyságú,nagyobb kockákra vágjuk.Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,megszórjuk pirospaprikával,majd kevés vízzel felengedjük.Beletesszük az összevágott halhúst,a paradicsomot,a cikkekre vágott gombát,a zúzott foghagymát és megsózzuk.Amikor a halhús puhára párolódott,tejfeles habarással sűrítjük,és még 1-2 percig mérsékelt tűzön forraljuk.
Külön kifőzött galuskával kínáljuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombaszószom » Sült, gombás rizottó » Gombás szárnyas » Gombás szelet
» Gombás rakott karaj » Gombás zakuszka » Kefires gombasaláta » Gombás csirkecombok
» Sajtos-gombás rakott hús » Gombás sonkás metélt » Gombás csirkeszárny » Cherrys, gombás homár
» Rakott gombás saláta » Gombás-tejszínes penne » Harcsapaprikás másként » Cukkínis-gombás tarja


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.