Tutireceptek.hu fejléc

Uborkasaláta eperrel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kis uborka,
12 db eper,
2 evőkanál száraz fehérbor,
só,
bors.

Elkészítés:
Az uborkákat megmossuk, vékony szeletkre vágjuk és egy kerek tálra helyezzük körbe.
A vékonyra szeletelt epret a tál közepére és az uborkakarikák közé rakjuk.
Sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk fehérborral.
Behűtjük 20 percre, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-sonkás uborkasaláta » Tejesdara eperrel. » Sajtkrém eperrel » Túrós édesség eperrel
» Darapuding eperrel » Joghurt szelet eperrel » Tejberizs eperrel » Juhsajtos uborkasaláta
» Görög uborkasaláta » Parasztos uborkasaláta » Tojásos uborkasaláta » Perzsa uborkasaláta
» Mentás hab eperrel » Uborkasaláta rizstésztával » Csirkemell eperrel » Krémsajtos uborkasaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.