Tutireceptek.hu fejléc

Uborkasaláta eperrel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kis uborka,
12 db eper,
2 evőkanál száraz fehérbor,
só,
bors.

Elkészítés:
Az uborkákat megmossuk, vékony szeletkre vágjuk és egy kerek tálra helyezzük körbe.
A vékonyra szeletelt epret a tál közepére és az uborkakarikák közé rakjuk.
Sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk fehérborral.
Behűtjük 20 percre, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grúz diós uborkasaláta » Ekler fánk eperrel » Túrótorta eperrel » Krémsajtos uborkasaláta
» Tejesdara eperrel. » Mini savarinok eperrel » Tojásos uborkasaláta » Diós-sonkás uborkasaláta
» Túrós édesség eperrel » Uborkasaláta » Creme brulée eperrel » Uborkasaláta rizstésztával
» Joghurt szelet eperrel » Juhsajtos uborkasaláta » Pannacotta eperrel » Csirkemell eperrel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.