Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Uborkasaláta eperrel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kis uborka,
12 db eper,
2 evőkanál száraz fehérbor,
só,
bors.

Elkészítés:
Az uborkákat megmossuk, vékony szeletkre vágjuk és egy kerek tálra helyezzük körbe.
A vékonyra szeletelt epret a tál közepére és az uborkakarikák közé rakjuk.
Sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk fehérborral.
Behűtjük 20 percre, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Creme brulée eperrel » Diós muffin eperrel » Darapuding eperrel » Sajtkrém eperrel
» Uborkasaláta télire » Perzsa uborkasaláta » Túrótorta eperrel » Juhsajtos uborkasaláta
» Túrós édesség eperrel » Uborkasaláta rizstésztával » Tejfölös uborkasaláta » Pannacotta eperrel
» Grúz diós uborkasaláta » Ekler fánk eperrel » Diós-sonkás uborkasaláta » Uborkasaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.