Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos uborkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
20 dkg. krémsajt
1 db. citrom leve
1 evőkanál olivaolaj
1 fej vöröshagyma
20 dkg. (kígyó)uborka

bors

Elkészítés:
A vöröshagymát finomra vágjuk, az uborkát vékonyra szeleteljük, kicsit megsózzuk. Ha levet enged, azt leöntjük róla. Egy másik tálban a krémsajtot alaposan szétnyomkodjuk villával, citromlevet és olivaolajat keverünk hozzá. Ezután hozzáadjuk a hagymát, az uborkát,sózzuk, borsozzuk, össszekeverjük.

Tanácsok:
arab konyha

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: tibike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grúz diós uborkasaláta » Uborkasaláta télire » Perzsa uborkasaláta » Krémsajtos kanapé
» Krémsajtos eperparfé » Sajtos uborkasaláta » Sonkás-krémsajtos kiflik » Parasztos uborkasaláta
» Krémsajtos hal » Uborkasaláta eperrel » Krémsajtos csirkemell » Tojásos uborkasaláta
» Görög uborkasaláta » Diós-sonkás uborkasaláta » Tejfölös uborkasaláta » Krémsajtos-sonkás burgonya


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.