Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemell eperrel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagyobb csirkemell,
5 dkg eper,
só ,
bors,
mustár,
méz,
borecet ízlés szerint,
Köretnek: párolt rizs.

Elkészítés:
A csirkemelleket vastagabb filékre vágjuk, majd pácba rakjuk legalább 1 órára. (Pác: mustár, méz, bors, só.)
Kevés olajon (lehet olívaolaj is) a csirkemelleket mindkét oldalukon átsütjük.
A húst kiszedve a visszamaradt olajba teszünk egy kevés mézet, erre tesszük a félbevágott epreket. Kb. 1-2 perc alatt átsütjük, és hogy ne legyen túl édes, egy kiskanál borecetet adunk még hozzá.
A mártást a kiszedett húsra öntjük, és párolt rizzsel tálaljuk.
A vendégek kétszer fognak kérni belőle.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-sonkás csirkemell » Fetával töltött csirkemell » Egyszerű csirkemell » Mézes csirkemell
» Ananászos csirkemellfilé » Ördögi csirkemell » Currys csirkemell » Almás-fűszeres csirkemell
» Ekler fánk eperrel » Sörös csirkemell » Sajtos csirkemell U1 » Tésztasaláta csirkemellel
» Sajtos töltött csirkemell » Baconos csirkemell » Mozzarellás csirkemell » Sajttal rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.