Tutireceptek.hu fejléc

Juhsajtos uborkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 salátauborka,
10 dkg sós juhsajt,
12 evőkanál olivaolaj,
12 fekete olajbogyó,
3 ág menta,
őrölt feketebors.

Elkészítés:
Az uborkákat megmosom és a legyalulás előtt a héját csíkosra díszítem.
2-3 mm-es szeletekre gyalulom.
Összekeverem a többi hozzávalóval, majd olajbogyókkal díszítem.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Perzsa uborkasaláta » Diós-sonkás uborkasaláta » Tejfölös uborkasaláta » Görög uborkasaláta
» Krémsajtos uborkasaláta » Uborkasaláta rizstésztával » Uborkasaláta » Uborkasaláta télire
» Parasztos uborkasaláta » Juhsajtos-olívás muffin » Tojásos uborkasaláta » Juhsajtos vitaminsaláta
» Sajtos uborkasaláta » Uborkasaláta eperrel » Grúz diós uborkasaláta » Almás céklasaláta másként.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.