Tutireceptek.hu fejléc

Juhsajtos uborkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 salátauborka,
10 dkg sós juhsajt,
12 evőkanál olivaolaj,
12 fekete olajbogyó,
3 ág menta,
őrölt feketebors.

Elkészítés:
Az uborkákat megmosom és a legyalulás előtt a héját csíkosra díszítem.
2-3 mm-es szeletekre gyalulom.
Összekeverem a többi hozzávalóval, majd olajbogyókkal díszítem.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborkasaláta eperrel » Tojásos uborkasaláta » Tejfölös uborkasaláta » Görög uborkasaláta
» Parasztos uborkasaláta » Uborkasaláta télire » Juhsajtos-olívás muffin » Uborkasaláta rizstésztával
» Perzsa uborkasaláta » Krémsajtos uborkasaláta » Diós-sonkás uborkasaláta » Grúz diós uborkasaláta
» Sajtos uborkasaláta » Uborkasaláta » Juhsajtos vitaminsaláta » Svéd gombasaláta II.


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.