Tutireceptek.hu fejléc

Juhsajtos uborkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 salátauborka,
10 dkg sós juhsajt,
12 evőkanál olivaolaj,
12 fekete olajbogyó,
3 ág menta,
őrölt feketebors.

Elkészítés:
Az uborkákat megmosom és a legyalulás előtt a héját csíkosra díszítem.
2-3 mm-es szeletekre gyalulom.
Összekeverem a többi hozzávalóval, majd olajbogyókkal díszítem.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös uborkasaláta » Grúz diós uborkasaláta » Uborkasaláta eperrel » Görög uborkasaláta
» Sajtos uborkasaláta » Perzsa uborkasaláta » Uborkasaláta rizstésztával » Diós-sonkás uborkasaláta
» Juhsajtos vitaminsaláta » Uborkasaláta » Uborkasaláta télire » Tojásos uborkasaláta
» Juhsajtos-olívás muffin » Krémsajtos uborkasaláta » Parasztos uborkasaláta » Háromszínű paprikasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.