Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Újhagymaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 cs. újhagyma
1 vöröshagyma
2 burgonya
2,5 dl tej
5 dkg márványsajt
2 dl tejszín
olaj, fehérbors, só

Elkészítés:
Az újhagymát felkarikázzuk a zöldjével együtt, a vöröshagymát apróra vágjuk, majd olajon megpirítjuk.
Felöntjük egy liter vízzel, s felforraljuk. Beletesszük a felkockázott burgonyát, és fél óráig főzzük.
A márványsajtot szétmorzsoljuk, 1 dl tejszínből habot verünk. A maradék tejszínt a leveshez adjuk a tejjel együtt, botmixerrel krémesítjük, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk. A levest a tejszínhabból szaggatott galuskával és a márványsajttal kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymaleves » Nyári zöldségleves gazdagon » Tejszínes hagymaleves 2. » Újházi tyúkhúsleves
» Habart burgonya leves » Májgombóc-saját recept » Sajtos karalábéleves » Egres leves
» Sárgabarackleves » Görög húsgombócok » Zöldhagymás karalábéleves » Rizstésztás marhahúsleves
» Tárkonyos zúzaragu leves » Brokkoli krémleves/főzelék :) » Kedvenc zöldséges leves » Kokojsza ( áfonya) leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.