Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Paraszt csorba recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Borjú vagy sertés csontos hús
Minél több féle zöldség
Sárgarépa,hagyma ,káposzta ,zöldbab,paprika,paradicsom ,zeller,petrezselyem gyökér

Fűszerek
Friss lestyán,fokhagyma ,só ,bors

Ízesitőként, savanyitóként:1/2 liter tejsavó
Vagy Bors Magic

Elkészítés:
A húst darabokra vágjuk,sós ,borsos vizben elkezdjük főzni.
Ezalatt valamennyi zöldség félét apró kb 1 cm-es kockákra vágunk(beleértve a lestyán szárát,és ha van friss fokhagyma szárát is).
Amikor a hús már majd készre főtt,hozzádobjuk az összes zöldségfélét,a főzés végén a levest tejsavóval vagy (bors magical) savanyitjuk,s rádobunk friss lestyán leveleket.

Tanácsok:
Minél több féle zöldséget teszünk bele annál finomabb.


A receptet beküldte: Elviracska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymatokány parasztosan » Sertéskaraj parasztosan » Csirkecsorba » Burgonyaleves parasztosan
» Parasztos Gordon Bleu » Káposztás parasztsaláta » Csorbaleves egyszerüen » Parasztos csirkesült
» Parasztos sertéstarja » Csorba csirke » Parasztos uborkasaláta » Tepertőkrém parasztosan
» Szerb csorba » Szűzérme parasztosan » Parasztos sertésszelet » Parasztkrumpli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.