Tutireceptek.hu fejléc

Vadasszerűség sertéshúsból recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéshús (comb pl.)
sárgarépa
hagyma

bors
olaj
vegeta
tejföl

Elkészítés:
A sertésszeleteket felkockázom (2-3 szeletet szoktam) és összevágok fél fej hagymát kicsire meg 2-3 sárgarépát nagyobb darbokra. A hagymát olajon teflonserpenyőben üvegesre pirítom, majd hozzáteszem a felkockázott húst és sárgarépát. Mikor a húskockák fehérek lettek felöntöm vízzel (2-4 dl), adok hozzá sót(2-3 csipetnyi), borsot(1 csipetnyi) és (1 csipetnyi) vegetát.Fedőt teszek rá, mikor a hús puhára főtt (max. 30-40 perc alacsony lángon), kiveszem a répát és 2 dl tejföllel összeturmixolom.Majd visszaöntöm a húsra, ha szükséges utánafűszerezem.Tésztával nagyon finom.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: j357


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gezemicés csirke » Isteni tepsis hús » Afrikai sertés szelet » Pannonhalmi legényfogó
» Köfta » Marhahúsfelfújt » Toledói töltött csirke » Mustáros-uborkás hústekercs
» Rántott békacombok » Sajtos nyúlcomb » Tejszínes csirkemell ragu » Erdélyi tárkonyos tokány
» Baconba göngyölt csirkemájak » Toszkán csirke » Karamellás-csirkemell » Sertésborda tanya módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.