Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vadasszerűség sertéshúsból recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéshús (comb pl.)
sárgarépa
hagyma

bors
olaj
vegeta
tejföl

Elkészítés:
A sertésszeleteket felkockázom (2-3 szeletet szoktam) és összevágok fél fej hagymát kicsire meg 2-3 sárgarépát nagyobb darbokra. A hagymát olajon teflonserpenyőben üvegesre pirítom, majd hozzáteszem a felkockázott húst és sárgarépát. Mikor a húskockák fehérek lettek felöntöm vízzel (2-4 dl), adok hozzá sót(2-3 csipetnyi), borsot(1 csipetnyi) és (1 csipetnyi) vegetát.Fedőt teszek rá, mikor a hús puhára főtt (max. 30-40 perc alacsony lángon), kiveszem a répát és 2 dl tejföllel összeturmixolom.Majd visszaöntöm a húsra, ha szükséges utánafűszerezem.Tésztával nagyon finom.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: j357


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkehúsos töltött paprika » Marharagu Sztroganoff módra » Sajtos-kukoricás húsos tészta » Sajtos tejszínes csirkemell
» Böllér karaj » Vadászragu » Rakott csirke 2 » Sajtos-sonkás boritott karaj
» Bakonyi sertésszelet gombával » Ízes hús kavalkád » Sajtos-tejszínes rántotthús » Fasírt Marcipanbaba módra
» Hétvezér tokány » Currys csirkemáj » Szezámos csirkefalatok » Fehérboros csülöksült


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.