Tutireceptek.hu fejléc

Rakott csirkemell fetasajttal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé
25-30 dkg fetasajt
10 dkg reszelt sajt
1 konzerv kukorica vagy 2-3 cső főtt lemorzsolva
vaj a tepsi kikenéséhez
kevés fűszersó

Elkészítés:
Vajjal kikent jénai alját kirakom enyhén fűszerezett csirkemellfilé szeletekkel. A kukoricát összekeverjük a villával összetört fetasajttal, majd egy réteget a mellfilékre teszünk belőle. Addíg folytatjuk a rétegezést, míg tart a hozzávalókból. Utolső simításként a rakott tetejét megszórjuk reszelt sajttal, letakarjuk fóliával, és előmelegített sütőbe toljuk kb. 25 percre. Ha a hús megpuhult, nincs más dolgunk, mint a rakottasunk tetejét fólia nélkül kicsit megpirítani.

Tanácsok:
Krumplipürével szeretjük leginkább.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes Gyömbére Csirkemell » Rakott avokádó » Hamis túrós rakott tészta » Erdélyi rakott káposzta
» Csirkemell lipcsei módra » Majorannás rakott zöldbab » Rakott krumpli 2 » Almás-mákos rakott kifli
» Karfiolos rakottas » Cukkinis rakottas » Csirkemell sajtmártással » Rakott zöldborsó
» Dióval rántott csirkemell » Mézes banános csirkemell » Rakott "szejtán" » Tejszínes rakott zöldség


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.