Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Házi májas recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 rész máj
1/3 rész szalonna
1/3 rész hús (pl:dagadó,tarja)
A máj súlyának 1/5 része vöröshagyma

bors
mustár

Elkészítés:
A májat és a húst sótlan vízben külön-külön megfőzöm, majd apró lyukú darálón ledarálom. A vöröshagymát megpirítom és azt is ledarálom. A szalonnát nem kell megfőzni csak nyersen ledarálom. Jól összekavarom a darálékokat. Majd fűszerezem. A fűszereket nem dekára szoktuk mérni, hanem ízlés szerint adjuk hozzá. Alaposan összekavarjuk. Bélbe töltjük és meg is szoktuk füstölni.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös - májas rizottó » Májas metélt » Májas töltött zsemle » Csirkemájas pástétom
» Kenőmájas fűszeresen » Meleg, májas szendvics » Májas gríznokedli » Csirkemájas saláta
» Csirkemájas rizotto » Sertésmájas tál » Sajtos májas csirkemell » Májas gombás pite
» Csirkemájas tál » Csirkemájas finomság » Almás csirkemájas serpenyő » Májas karfiol


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.