Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vérpezsdítő forró csoki recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
400 ml tej
100 g. tejszín
2-3 evőkanál kakaópor
(vagy 6-8 kocka 70%-os csokoládé)
2-3 evőkanál barna cukor
1 csipet fahéj
1 csipet kadamom
1 csipet gyombér
1 csipet szegfűszeg

Talaláshoz
2-3 evőkanál tejszín
(2 személyre)

Elkészítés:
A tejet -3 evőkanál híján- forrósítsd fel a fűszerekkel és a tejszínnel együtt.
A kakaót, a barna cukrot és a maradék tejet keverd simára, és a forró tejhez.
Ha a kakaót csokidarabokkal helyettesíted, a csokoládét előbb olvaszd fel a forró tejben, ezután főzd fel mégegyszer, végül töltsd a poharakba, és szolgáld fel a tejszínnel a tetején.


A receptet beküldte: Ne add fel


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokiturmix datolyával » Málnás-csokis kísértés » Csokis-banános szelet » Meggyes-csokis felfújt
» Csokipudingos kocka » Banános csokis - kekszes! » Amerikai csokis sütemény » Bögrés csokicsoda
» Csokis muzliszelet » Csokis csillagok » Fahéjas forró csoki » Csokis-banános süti
» Narancsos csokis mousse » Csokis finomság » Mogyorós csokigolyó » Csokichipses brownie


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.