Tutireceptek.hu fejléc

Virslis rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 darab virsli
30 dkg rizs
1 darab sárgarépa
1 darab paprika (piros színű)
1 darab paprika (sárga)
6 fej gomba
15 dkg reszelt sajt
2 dl húsleves (leveskockából is lehet)
2 evőkanál vaj
fél fej hagyma
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
Az zöldségeket vágjuk egyforma darabokra. A vajban pirítsuk meg először a hagymát, aztán a sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük bazsalkommal, majd amikor már félig puha, adjuk hozzá a gombát, a paprikát és a felkarikázott virslit. Közben pároljuk meg a rizst úgy, hogy a felöntéshez használjuk el a húslevest is. Keverjük össze az egészet a virslis raguval, és a reszelt sajttal.

Tanácsok:
A tetejét hintsük meg friss petrezselyemmel. Sajtmártással is kínálhatjuk.

.


A receptet beküldte: virgo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tekercselt virslis kiflik » Virslis palacsinta III » Gombás kölesrizottó » Virslis csukott szendvics
» Virslis kocka » Virslis partifalatkák » Kukoricás virslisaláta » Hagymás virslisaláta
» Lencsés rizottó » Szezámmagos virslis kifli » Színes virslis tészta » Gombás rizottó (Nők lapja)
» Virslis kiflik » Zúzarizottó » Virslis tekercsek » Virslis zöldbabsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.