Tutireceptek.hu fejléc

Virslis rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 darab virsli
30 dkg rizs
1 darab sárgarépa
1 darab paprika (piros színű)
1 darab paprika (sárga)
6 fej gomba
15 dkg reszelt sajt
2 dl húsleves (leveskockából is lehet)
2 evőkanál vaj
fél fej hagyma
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
Az zöldségeket vágjuk egyforma darabokra. A vajban pirítsuk meg először a hagymát, aztán a sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük bazsalkommal, majd amikor már félig puha, adjuk hozzá a gombát, a paprikát és a felkarikázott virslit. Közben pároljuk meg a rizst úgy, hogy a felöntéshez használjuk el a húslevest is. Keverjük össze az egészet a virslis raguval, és a reszelt sajttal.

Tanácsok:
A tetejét hintsük meg friss petrezselyemmel. Sajtmártással is kínálhatjuk.

.


A receptet beküldte: virgo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslis tekercsek » Virslis lábtörlő » Virslis csukott szendvics » Majonézes virslisaláta
» Cukkinis rizottó » Virslis rántott pulylamell » Virslis tekercs » Banános pulykarizottó
» Almás virslisaláta » Virslis rakott tál » Virslis sajtos saláta » Pozsonyi rizottó
» Virslis kifli » Virslis kukoricasaláta. » Virslis-sonkás kifli » Virslis lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.