Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virslis rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 darab virsli
30 dkg rizs
1 darab sárgarépa
1 darab paprika (piros színű)
1 darab paprika (sárga)
6 fej gomba
15 dkg reszelt sajt
2 dl húsleves (leveskockából is lehet)
2 evőkanál vaj
fél fej hagyma
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
Az zöldségeket vágjuk egyforma darabokra. A vajban pirítsuk meg először a hagymát, aztán a sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük bazsalkommal, majd amikor már félig puha, adjuk hozzá a gombát, a paprikát és a felkarikázott virslit. Közben pároljuk meg a rizst úgy, hogy a felöntéshez használjuk el a húslevest is. Keverjük össze az egészet a virslis raguval, és a reszelt sajttal.

Tanácsok:
A tetejét hintsük meg friss petrezselyemmel. Sajtmártással is kínálhatjuk.

.


A receptet beküldte: virgo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkehúsos rizottó » Virslisaláta ínyenceknek » Gyors virslis falatkák » Virslis lángos
» Virslis kiflik (Update 1) » Céklás rizottó » Póréhagymás virslisaláta » Virslis rántott pulylamell
» Gyümölcsös - májas rizottó » Tavaszi Rizotto » Sajtos-virslis kígyórétes » Tepsis virslis palacsinta
» Zúza rizottó » Ananászos szárnyas rizottó » Sajtos rizottó » Tökrizotto parmezannal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.