Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virslis rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 darab virsli
30 dkg rizs
1 darab sárgarépa
1 darab paprika (piros színű)
1 darab paprika (sárga)
6 fej gomba
15 dkg reszelt sajt
2 dl húsleves (leveskockából is lehet)
2 evőkanál vaj
fél fej hagyma
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
Az zöldségeket vágjuk egyforma darabokra. A vajban pirítsuk meg először a hagymát, aztán a sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük bazsalkommal, majd amikor már félig puha, adjuk hozzá a gombát, a paprikát és a felkarikázott virslit. Közben pároljuk meg a rizst úgy, hogy a felöntéshez használjuk el a húslevest is. Keverjük össze az egészet a virslis raguval, és a reszelt sajttal.

Tanácsok:
A tetejét hintsük meg friss petrezselyemmel. Sajtmártással is kínálhatjuk.

.


A receptet beküldte: virgo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás virslisaláta » Könnyű virslis zöldségragu » Tartáros virslisaláta » Diétás virslisaláta
» Tökrizotto parmezannal » Pozsonyi rizottó » Virslis csukott szendvics » Virslisaláta
» Sonkás rizottó » Hajdinarizottó » Zöldségrizottó » Zúzarizottó
» Karfiolrizottó » Virslis lecsó (update 1) » Virslis burgonygombóc » Sütőtökös rizottó


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.