Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rizottó (Nők lapja) recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
25 dkg hosszú szemű rizs
1 ek. vadrizs
30 dkg kemény húsú gomba (barna csipekre)
4 ek. olaj
1 fej hagyma
20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
1 ek ételízesítő

2,5 dkg vaj
3 dkg parmezán sajt
kevés petrezselyemzöld

Elkészítés:
Mindkét rizst megmossuk, és hagyjuk lecsepegni. Lábasban olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, majd hozzátesszük a darabokra vágott gombát, és kicsit átsütjük. Beletesszük a rizst, a zöldborsót, ételízesítőt, ízlés szerint sózzuk, vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. A végén adjuk hozzá a vajat, a reszelt parmezánt és az apróra vágott petrezselyemzöldet.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: _anatha_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkerizottó » Gombás tekercsek » Gombás vagdalt » Gombás sertésnyelv
» Gombás tarjaszeletek » Gombás rakott csibehús » Gombás padlizsán » Tejszínes-gombás csőtészta
» Gombás rakott borda » Gombás tejszínes csirke » Gombás kaszinótojás » Rakott kel gombás rizzsel
» Börzsönyi gombás máj » Gombás tarja tepsiben » Virslis rizottó » Gombás tésztasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.