Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rizottó (Nők lapja) recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
25 dkg hosszú szemű rizs
1 ek. vadrizs
30 dkg kemény húsú gomba (barna csipekre)
4 ek. olaj
1 fej hagyma
20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
1 ek ételízesítő

2,5 dkg vaj
3 dkg parmezán sajt
kevés petrezselyemzöld

Elkészítés:
Mindkét rizst megmossuk, és hagyjuk lecsepegni. Lábasban olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, majd hozzátesszük a darabokra vágott gombát, és kicsit átsütjük. Beletesszük a rizst, a zöldborsót, ételízesítőt, ízlés szerint sózzuk, vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. A végén adjuk hozzá a vajat, a reszelt parmezánt és az apróra vágott petrezselyemzöldet.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: _anatha_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás vörösboros tokány » Hagymás- gombás csirkemell » Sajtos-gombás halfilé » Gombás libamáj puding
» Hamis rizottó zölden » Gombás párizsi » Karfiolrizottó » Sajtos-gombás karaj
» Gombás harcsapaprikás » Májas gombás pite » Hagymás-gombás csirkemáj » Tojásos-gombás tekercs
» Rizses-gombás sült csirke » Gombás kínaikel saláta » Gombaszószos szelet » Gombas szelet egyszeruen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.