Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes morzsa erdei gyümölcccsel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg erdei gyümölcs(mirelit)
10 dkg vaj + a tál kikenéséhez
1 cs.vaníliás cukor
15 dkg zabpehely
10 dkg liszt
6 dkg kristálycukor
őrölt fahéj
porcukor

Elkészítés:
Egy közepes tálat kivajazunk és beleszórjuk a leccsepegtetett erdei gyümölcsöt,meghintjük a vaníliásukorral és 1 tk fahéjjal.
A zabpelyhet keverjük össze a liszttel és a kristályukorral,majd adjuk hozzá a megolvasztott vajat és dolgozzuk morzsás állagúra.Osszuk el a gyümölcsön a zabpelyhes morzsát,végül süssük 180 fokon 30 percig.Ha kész fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdei gombaleves » Mákos morzsatorta » Zabpelyhes tallér 2. » Zabpelyhes túrógombóc
» Almás morzsatorta » Szilvás morzsás » Morzsatorta » Meggyes császármorzsa
» Fitt császármorzsa » Mézes zabpelyhes sütemény » Erdei gomba székelyesen » Erdeigyümölcs-turmix
» Zabpelyhes húsgombócleves » Zabpelyhes rakott kel » Feketeerdei meggyes kuglóf » Almás-zabpelyhes cookies


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.