Tutireceptek.hu fejléc

Borsos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertés apróhús,1 dl száraz,fűszeres ízű fehérbor,2 ek.olaj,2 ek.paradicsompüré,fél mk.ő.fekete bors,1 dl víz,só.

Elkészítés:
A húst megmossuk,csíkokra vágjuk.Megsózzuk,olajon megpirítjuk.Megszórjuk az ő.borssal,ráöntjük a fehérbort.Puhára pároljuk.Hozzákeverjük a p.pürét és vizet.Addig főzzük,amíg besűrűsödik.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós sertéspaprikás » Májas borsós pite » Borsós karaj » Zöldbabtokány
» Csicseriborsós saksuka » Hagymatokány parasztosan » Zöldséges tokány » Borsos csirke sütőben
» Tejszínes csirketokány » Zöldborsós gombaleves » Kapribogyós sertés-tokány » Szüreti vincellér tokány.
» Zöldborsós-sonkás muffin » Gombás savanyu tokány » Gyümölcsös Csirketokány » Boros marhatokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.