Tutireceptek.hu fejléc

Borsos tokány marhahússal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60dkg marhahús
3 fej hagyma
1 csapott kanál liszt
1 dcl tejföl
só,bors,1 kanál zsir

Elkészítés:
A hagymát vékony félkarikákra vágjuk és forró zsirban megfonnyasztjuk.
Belekavarjuk a vékony csikokra vágott húst és fedő alatt,egy-egy kevés vizet öntve hozzá,puhára pároljuk.
Megsózzuk,bőven meghintjük borsal és zsirjára sütjük.
Megszorjuk a lisztel,felengedjük kevés vizzel és felforraljuk,végül összemelegitjük a tejföllel.
Puliszkával vagy apró galuskával adjuk asztalra.


A receptet beküldte: Elviracska

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsós karaj » Kocsmáros tokány » Zöldborsós csirkemáj » Sárgaborsós szendvicskrém
» Cigánytokány » Gombás vörösboros tokány » Zöldborsós sertéstokány » Csirkemájas zöldborsós hús
» Borsos csirke » Zöldborsós rudak » Céklatokány » Csikós-tokány1
» Zőldborsós párizsiszelet » Fokhagymás vaddisznótokány » Tejfölös borsós csirkeragu » Zöldborsós tojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.