Tutireceptek.hu fejléc

Csirkegombóc recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
200 g főtt csirkehús
1 tojás
petrezselyemzöld

2 evőkanál zabpehely (20g)

Elkészítés:
1. A csirkehúst bőröstől megdaráljuk, elkeverjük a tojássárgájával, apróra vágott petrezselyemzölddel.
2. Hozzáadjuk a zabpelyhet és a felvert tojást könnyedén belekeverjük.
3. 4 gombócot formázunk.
4. Forrásban lévő sós vízben addig főzzük a gombócokat, amíg fel nem jönnek a víz tetejére, majd leszűrjük.


A receptet beküldte: kicsivirag04

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kimélő csirkegombócleves » Csirkegombóc leves » Sajtos hús paleósan » Ananászos disznóhús
» Böllérmáj » Csirkecomb kókuszbundában » Erdélyi sertéstokány » Kínai borsos csirke
» Pulykazúza pörkölt » Egzotikus csirke wokban » Marika pulykamell tortája » Csirkemell pörkölt
» Pikáns sült sonka » Lecsós libacomb » Húsba bújtatott virsli » Petrezselymes csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.