Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás tarja sült burgonyával és hordós savanyúsággal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg tarja
1 fej fokhagyma
11 kávéskanál őrölt kömény
1 ek. csemege paprikakrém
só és bors
1 csokor petrezselyem
25 dkg burgonya
hordós savanyúság

Elkészítés:
Forrásban lévő vízben pároljuk meg héjában a burgonyát, majd pucoljuk meg és vágjuk cikkekre.
A paprikakrémet jól összedolgozzuk a köménnyel, a zúzott fokhagyma felével és ízlés szerint sóval, valamint borssal. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és beleforgatjuk a keverékbe. Pihentessük 12 órát, majd egy serpenyőben olajon mindkét oldalát jól megsütjük. A szaftban süssük néhány percig a krumplit, közben pedig fűszerezzük sóval, borssal, felaprított petrezselyemmel, valamint a maradék zúzott fokhagymával. A sült húst a burgonyával és a savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás spagettisaláta » Brokkoli fokhagymás vajban » Fokhagymás tejfölös tészta » Sült tarja zöldségekkel
» Fokhagymás ecetes szilva » Fokhagymás halfilé » Hordós káposzta » Fokhagymás padlizsán bartá
» Tarja gombával » Csőben sült sertéstarja » Fokhagymás-gombás spagetti » Fokhagymás Röfihús
» Fokhagymás omlett gombával » Fokhagymás sült oldalas » Fokhagymás tejfölös kifli » Spagetti füstölt tarjával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.