Tutireceptek.hu fejléc

Folyami rák harcsával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
25 db rák
250 g harcsafilé
800g morzsolt kukorica
1 szál póréhagyma
csipet csilipaprika
100 g vaj
1 csokor petrezselyem
2 szem zöldcitrom (lime)
2 ek kukoricaszirup vagy juharszirup

Elkészítés:
A harcsahúst felkockázzuk és vajon karikára vágott, sózott póréhagymával együtt megfuttatjuk. Csilivel, petrezselyemmel ízesítjük, hozzáadjuk a főtt kukoricát levével együtt, és összefőzzük a rákokkal. Ha levét elfőtte, tejszínt adunk hozzá, édesítjük, és kiforralva, citrommal tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakukkfüves ponty » Harcsa mustármártással » Tonhalkoktél » Krémsajtos hal
» Szardellás hal » Sajtos-gombás halfilé » Amúr tormamártással » Bácskai halászlé
» Batyuban sült halfilé » Tonhal saláta ala jita » Borzas (bundás) hal » Apróhal sült (Samak Ma'li)
» Fish and Chips » Gombás haltál » Pontyragu puliszkagombóccal » Homáros tarisznya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.