Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkecomb alufóliában sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkecomb
2 nagy fej vöröshagyma
25 dkg gomba
ízlés szerint vegeta és törött fekete bors

Elkészítés:
A combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.
A megvegetázott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól bevegetázom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sokadik töltött csirkecomb » Gombás csirkecomb » Hagymás rántott csirkecomb » Gombás-cukkinis omlett
» Gombás töltött tök » Sült hús gombás omlettel » Gombás-sajtos bukta » Pisztráng mandulával sütve
» Mexicói csirkecomb » Gombás-sajtos krumplitál » Gombás tokány » Gombás csülök
» Gombás vegyessaláta » Gombás rakott tészta » Narancsos csirkecombok » Gombaszószos szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.